دانش‌آموزان عزيز و والدين گرامي،

لطفا به منظور نمايش و عملكرد بهتر سايت از مرورگرهاي به‌روز شده Chrome يا Mozilla يا Internet Explorer 10 استفاده نماييد.

بـنام خداي بهار آفرين  / بهار آفرين را هزار آفرين

خـلـقـت كـائـنـات شــد، بـهـر وجــود فاطمه(س)

زنـده هـمـه جـهان شد از، يمن ورود فاطمه(س)

پـيـش حـريـم حرمـتش، خيـل ملك كشيد صف

از سـر شـوق جـمـلگي، مـحو سجـود فاطمه(س)

زيباترين واژه بر لبان آدمي واژه “مادر” است
زيباترين خطاب “مادر جان” است
“مادر” واژه ايست سرشار از اميد و عشق
واژه اي شيرين و مهربان كه از ژرفاي جان بر مي آيد
روزت مبارك مادر جان

رسيد موسم نوروز و روزگار شكفت

فرخنده گلِ شادي، بهار شكفت

نعمت هوا را بهتر درك كنيد

هوا يكي از مخلوقات بسيار باارزش خداست.  مثل آب است. يعني ماده ي نرم و بي رنگ است اما ما آن را نمي بينيم چون از آب شفافتر و سبكتر است. هوا يك موجود لطيف است. يعني ما مي توانيم در آن راه برويم، حرف بزنيم و... ولي اصلا برخورد خودمان را با هوا احساس نمي كنيم، به جز وقتي كه باد بيايد و هوا را متراكم كند و با ما محكم برخورد كند. اگر هوا فقط يك ذره سنگين تر از اين بود حركت كردن در آن كار سختي بود و نياز به انرژي زيادي داشت. مثل وقتي كه سوار موتور سيكلت مي شويم و با سرعت حركت مي كنيم و متوجه مقاومت هوا مي شويم.

هوا امكان حركت ابرها و بارش باران را به وجود مي آورد. پديده هاي زيبايي مثل رنگين كمان در هوا اتفاق مي افتند. هوا پر از گازهاي بي رنگ است. نيتروژن ، اكسيژن و ... . به همين جهت مي توانيم در هوا تنفس كنيم. و مي توانيم در هوا حرف بزنيم. يكي از مهمترين خاصيت هاي هوا، كمك به توليد و انتشار صداست.

در هوا ذرات ريزي وجود دارد كه وقتي مي لرزند صدا به وجود مي آيد اين صدا به كمك جريان هوا پخش مي شود و به گوش مي رسد. بنابراين جايي كه هوا نباشد صدا هم به وجود نمي آيد و هيچ چيزي شنيده نمي شود. مثلا در اطراف كره ماه هوا نيست. بلكه خلاء است. خلاء يعني خالي بدون هيچ چيزي.  در خلاء نمي توان نفس كشيد. نمي توان زندگي كرد. بنابراين اگر در كره ماه، چيزي منفجر شود بازهم هيچ صدايي از آن به گوش نمي رسد.

علاوه بر اينها هوا تا چندين كيلومتري دور زمين را گرفته است. و از زمين در مقابل اشعه هاي مضر خورشيد و شهاب سنگها مراقبت مي كند. هوا نمي گذارد زمين از گرماي خورشيد ، آسيب ببيند. هوا نمي گذارد زمين بيش از حد گرم شود.

هوا يكي از نعمتهاي خوب خداست كه متاسفانه هر روز آن را آلوده تر مي كنيم و زندگي را براي خودمان سخت تر مي كنيم. هر چه هوا آلوده تر شود، خاصيت هاي آن كم مي شود. بياييد بيشتر مراقب بهداشت هوا باشيم

جشن عبادت دانش آموزان پايه سوم روز پنجشنبه   92/12/8  برگزار گرديد

از دانش آموزان درخواست شده بود نظرشان را درباره مراسم در قالب نقاشي و متن هاي ادبي بيان كنند.

نمونه آثار برتر فرزندانمان در توصيف مراسم جشن تكليف :

قسمت بالاي سايت رفته

امكانات سايت    آلبوم  نقاشي پايه سوم موضوع جشن تكليف

قابل توجه اونايي

كه زباله ها رو همه جا مي ريزن و بعدش مي گن جذب طبيعت مي شه

قابل توجه اولياء محترم

براي بازديد مقالات NLP و تصاوير جلسات آموزشي در مدرسه

به آدرس       گروه ها    ان ال پي       مراجه فرمائيد.

نكته مهم:

آنچه كودكان و نوجوانان بيش از همه به آن نيازمند هستند حفظ آرامش در خانه و صميميت والدين و اعضاء خانواده است

دوستان از اينكه از سايت ما بازديد كرديد متشكريم